bebis · en bild i timmen

Agnes 7 månader – En bild i timmen

Den 5 februari fyllde Agnes sju månader och det firade med finbesök av två jobbkollegor till mig och två minikompisar till Agnes.

agnes 5 feb kl 09.00Kl 08.00. Efter att förgäves ha försökt oss på att somna på dagens första sovvila, blev det fri lek i kuddhörnan. Kanske var Agnes lika peppad som jag på dagens besök, svårt att sova då ju.

agnes 5 feb kl 10.00

Kl 09.00 Sen var det dags för gröt! Agnes älskar gröt, tacka gudarna för det. Just nu är det mild havregröt från Hipp med katrinplommon i som är favoriten. Vi pluttar även i Lactulos och rapsolja. Ibland känns barnmat som ett mindre labb med alla olika tillskott, måttsatser och färgglada iskuber av olika puréer.

agnes 5 feb kl 10.00Kl 10.00. Leka titt-ut, klä på sig och sen sova en kort liten lur i kuddhörnan. Observera den nya Hellström-pyjamasen, vi är alla väldigt nöjda med denna! Agnes har nästan helt gått över till storlek 74 nu, men kan fortfarande ha många byxor i storlek 68 fortfarande.

agnes 5 feb kl 11.00

Kl 11.00. När Agnes somnat var det dags att börja göra lunch. Det skulle bli linssoppan med ingefära och persilja, plus göra en barnmatsvariant utan kryddor och buljong. Ska också bli bättre på att ta matbilder, ser så dött och oinspirerat ut alltså.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kl 12.00-16.00. Här hade vi finbesök av två bebisar och två mammor, och jag tänker att de kanske inte vill vara med i bloggen. Massa kära stunder av interaktion och försiktiga krafsanden var det i alla fall. Och också väldigt intensivt, denna ögonblicksbild från vardagsrummet skildrar verkligen stämningen och det mayhem som tre småttingar kan ställa till med på väldigt kort tid. Otajmat nog har två av dem här sin sovvila, medan Agnes precis vaknat ur sin.

agnes 5 feb kl 17.00

Kl 17.00. När alla besöken hade åkt hem var det dags för ett bad för denna gullunge.

agnes 5 feb kl 18.00

Kl 18.00. Sen kom pappa hem och då var det dags för kvällsgröten, nomnom. Och efter det stupade lilla pyret i säng efter den här intensiva 7 månadersdagen.

Att komma ihåg:
Storlek 68

En reaktion till “Agnes 7 månader – En bild i timmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s