bebis · resor

Orust2015

 Agnes har nu bockat av sin första riktiga semestervecka. Henrik, hon och jag har tillsammans med fem vuxna, ett barn och en hund hyrt ett hus på Orust. Huset var gulligt och knäppt inrett, och vi hade ett stort och ljust sovrum på övervåningen som var vårt alldeles egna under veckan.

Tyvärr var inte vädret det allra bästa. Regnet höll sig borta, men temperaturen var runt 16 grader mest hela tiden och det inbjuder ju inte riktigt till bad och strandhäng. Istället höll vi oss mest hemmavid och hängde på filt i gräset, utforskade alla husets vrår, tog några korta promenader, grillade…  

tog eftermiddagslurar…  

badade i uppblåsbara minipolen, spelade spel, gjorde några korta utflykter på ön och däremellan läste lite i någon bok.

Tyvärr hade Agnes svårt att somna på kvällarna. Det hade iofs börjat några dagar innan Orustveckan (och håller ännu på nu en vecka senare), men det blev ännu mer kännbart när vi inte var hemma. Dels kunde nattningarna ta en och en halv timme, men när hon väl somnat så vaknade hon efter max en timme för att sedan inte kunde somna om. Hon var superpigg och glad, och vissa kvällar var hon vaken till halv tolv innan hon kunde komma till ro. Jag antar att det var alla nya intryck, människor och den ovana sovmiljön som ställde till det för henne utöver att hon redan börjat ändra sina sovrutiner. Aja, så kan det va med en liten bebis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s